Poké by Toffee: Delić Havaja u Beogradu

U 2022. godini, gastronomska scena Beograda dobila je pravo osveženje – Poké by Toffee. Ovaj restoran brze hrane, specijalizovan za havajski dish po imenu Poké, brzo je postao prepoznatljiv po autentičnoj i kvalitetnoj havajskoj kuhinju na Banovom Brdu.

Dok šetate ulicama Beograda, ovo parče raja izdvaja se svojom prepoznatljivom atmosferom koja odmah asocira na daleke Havaje. Enterijer restorana pažljivo je osmišljen kako bi gostima pružio doživljaj havajske opuštenosti. Ušuškani ambijent, sa detaljima koji podsećaju na plaže i tropske pejzaže, čini svaku posetu ovom mestu posebnim iskustvom!

Ali ono što zaista čini Poké by Toffee izuzetnim jeste hrana. Kao pravi majstori u pripremi Poke Bowl-a, njihov tim stručnih kuvara koristi najsvježije sastojke kako bi svako jelo bilo pravo malo remek-delo. U svakom zalogaju osećate spoj različitih ukusa i tekstura, baš kao da ste na samim Havajima.

Šta čini ovaj restoran još posebnijim je interaktivni meni. Gosti imaju priliku da kreiraju svoj idealan obrok birajući svoje omiljene sastojke i dodatke, prilagodivši tako svaki obrok svojim preferencijama. To je pravi doživljaj za sve ljubitelje hrane koji vole da eksperimentišu i istražuju nove ukuse.

Poké by Toffee nije samo restoran, već i mesto gde se druže ljubitelji dobrog ukusa. Ovde možete uživati u svežim havajskim poslasticama s porodicom ili prijateljima, ili prosto svratiti sami i osvežiti se nakon napornog dana.

Otkrijte čaroliju havajske kuhinje na Banovom Brdu u srcu Beograda. Dođite u Poké by Toffee i prepustite se ukusima koji će vas odvesti na putovanje do samih Havaja.

Telefon:
+381 60 605 00 06
Adresa:
Nedeljka Čabrinovića 65, Beograd