Toffee Kuhinjica: Uživanje u pravoj gastronomskoj raznolikosti gde god poželite!

Širom Beograda, Toffee brend je otvorio Kuhinjicu – svoj ekspres restoran sa jednostavnom, ali moćnom misijom: Zadovoljiti potrebe svih dobrih ljudi koji istinski uživaju u hrani i piću u pokretu

Ono što ovaj koncept ćini posebnim je njena svakodnevna posvećenost kvalitetu i raznovrsnosti. Ovde se ne prave kompromisi kada su u pitanju sastojci! Svaki obrok priprema se od svežih namirnica najvišeg kvaliteta, i što je još važnije, ponuda se svakodnevno menja. Ovo je mesto gde se domaća hrana za poneti podiže na novi nivo!

Kuhinjica nudi tri različita set menija, pružajući gostima mogućnost izbora u skladu sa svojim preferencijama. Možete se odlučiti za mesni, riblji ili vegetarijanski obrok, a svaki od njih donosi pažljivo odabrane kombinacije ukusa i tekstura. Svaki obrok sastoji se od supe, čorbe ili potaža, glavnog jela i dnevne salate, a ono što je posebno – sve ovo možete prilagoditi svojim željama i apetitu.

Kao ekspres restoran, Kuhinjica razume da se brzina servisa često podudara sa tempom savremenog života. Osim što možete uživati u hrani na licu mesta, imate opciju da je ponesete gde god želite ili da vam se obrok dostavi na željenu adresu! Ova fleksibilnost čini Kuhinjicu savršenim izborom za svakog gurmana!

Ono što takođe izdvaja Kuhinjicu jeste njena prisutnost na više lokacija širom Beograda. Bez obzira gde se nalazite, uvek možete računati na isti nivo kvaliteta i pažnje prema detaljima koji karakterišu ovu kuhinju.

Za sve ljubitelje dobre hrane, Kuhinjica od brenda Toffee predstavlja pravu gastronomsku oazu. Otkrijte raznolikost ukusa, istražite novitete i dopustite da vas razmazi hrana koja je pripremljena s ljubavlju i pažnjom.

Banovo Brdo 1
Telefon:
+381 61 261 36 12
Adresa:
Nedeljka Čabrinovića 61, Beograd
Banovo Brdo 2
Telefon:
+381 60 605 00 08
Adresa:
Dragana Nikitovića 2 (ex Osiječka), Beograd
Vračar
Telefon:
+381 60 605 00 07
Adresa:
Maksima Gorkog 39, Beograd
Sarajevska
Telefon:
+381 60 605 00 05
Adresa:
Sarajevska 79, Beograd